1. mesiac A+B+J

19.3.2013

A máme za sebou prvý mesiac spolužitia. Musím konštatovať, že prebehol bezproblémovo nad moje očakávania. :)

Prvé dni som babám oddelila preistotu wc. Po cca týždni som im ho spojila a nemali nič proti. :) Misky na jedlo mali každá v inej miestnosti, dokonca prvé dni som Angienke dávala misku do šuflíka pod posteľ, lebo inak by sa asi ani nenajedla. :)

Prvý týždeň sa A a B spolu ešte veľmi nebavili, a ani so mnou, iba večer v posteli Angienka bola silno prítulná. :) Postupne sa ale stále oňuchávali na noštekoch, občas na seba zasyčali. Ale žiadna bitka sa našťastie medzi nimi nekonala.

Postupne som ich lákala na nové škrabadlo, neskôr som im misky dala 30cm od seba, a pekne papali obe naraz vedľa seba. :) Aj keď sa vyskytuje občas problém, že jedna vyjedá misku tej druhej.

Po mesiaci to u nás vyzerá tak, že baby si na seba v pohode zvykli (samozrejme, že sa k sebe ešte netúlia :), Angienka aj na mňa už po pár dňoch. Nemajú problém spať na jednom škrabadle, papať pri sebe, piť vodu z jednej misky alebo fontánky, a používať spoločné wc. Po večeroch a nociach sa naháňajú. V kúpeľni vo vani mávajú záhadné nočné seansy, takmer každú noc počujem také vaňové zvuky, ale baby sú tichúčko, nebijú sa, ani sa tam nenaháňajú, tak je mi záhadou, čo tam robia, lebo akonáhle tam chcem ísť pozrieť, vyletia odtiaľ preč a tvária sa, akoby tam nikdy ani neboli. :)

Ja sa s nimi zatiaľ hrávam s každou samostatne, lebo akonáhle ich chcem zapojiť obe do jednej hry, oženú sa po sebe labkou. :)

Nasledujúci mesiac sa budem snažiť o to, aby som sa s nimi mohla hrať súčasne bez zaháňania sa. :D