Vôňa mačky

19.10.2010

Tak mi dnes v noci napadlo, keď sa Basinka nenápadne ku mne natlačila, rovno až pod môj nos....... :o)

V stave bdenia som Basinku pritúlila a pomaly som zaspávala. Okrem toho, že pri dýchaní mi nejaký jej chĺpok vletel do nosa a začala som kýchať :), som ňuchala jej úžasnú vôňu. Voňala ako moja skriňa, vlastne, ako čerstvo opraté prádlo v mojej skrini, tam na mojich tričkách má ona (asi) najlepší pelech. :) Takto voní často a ja ju nenápadne vtedy ovoniavam. :) A ráno si idem do skrine po úplne zachlpené tričko.....ale za tú chodiaco-túliacu vôňu to stojí. :o)

        Najlepší flek na spanie je u Jaji v skrini

Inokedy voní sama sebou. Je to taká pekná vôňa, žiadna kdesi popisovaná "mačacia". Je to neuveriteľné, akú majú mačky samočistiacu funkciu. :-D Každých 5 minút sa umýva (mimo času, keď spí), ja som ju nekúpala nikdy. Vždy je čistejšia ako ktorýkoľvek človek.

Existuje jediná výnimka, kedy micka nevoní. Stačí, ak 3 dni nepovysávam a nezotriem prach pod posteľou. Ona sa tam samozrejme v rámci hry schováva. A vtedy voní prachovo. :) Ale iba chvíľu, lebo ona opäť po chvíli spustí program samočistenia. A tak ja tiež vezmem mop a idem umývať tiež...podlahu.